UVJETI KORIŠTENJA INTERNETSKE STRANICE ILIĆ, OREHOVEC & PARTNER

 

Ovim Uvjetima korištenja (u daljnjem tekstu: Uvjeti korištenja) određuju se uvjeti i pravila korištenja ovih internet stranica (u daljnjem tekstu: Internet stranice), a kojih Internet stranica je izdavač i vlasnik Ilić, Orehovec & Partneri, odvjetničko društvo d.o.o. (u daljnjem tekstu: Ilić, Orehovec & Partneri) od strane posjetitelja istih kao korisnika (u daljnjem tekstu: Korisnici). Internet stranice su sačinjene u skladu s Pravilnikom Hrvatske odvjetničke komore o web stranicama odvjetnika.

Korištenjem samih Internet stranica Korisnici izjavljuju da su u cijelosti upoznati s Uvjetima korištenja, te izražavaju svoju suglasnost prihvaćanja uvjeta i pravila određenih ovim Uvjetima korištenja. Ukoliko Korisnici nisu suglasni s bilo kojim pravilom ili uvjetom navedenim u okviru ovih Uvjeta korištenja, mole se isti da bez ikakve odgode prestanu s korištenjem Internet stranica.

Sve obavijesti navedene na Internet stranicama isključivo su informativnog karaktera, nisu sveobuhvatne niti detaljne, te niti na koji način ne predstavljaju pravni ili bilo koji drugi savjet.

Korisnici koriste Internet stranice isključivo na vlastitu odgovornost, te Ilić, Orehovec & Partneri ne snose nikakvu odgovornost za gubitke bilo koje vrste nastale uslijed korištenja Internet stranica.

Svi i bilo koji sadržaji koji se nalaze na Internet stranicama predstavljaju isključivo vlasništvo Ilić, Orehovec & Partneri te je bilo kakvo kopiranje, distribucija, mijenjanje, prijenos, prikazivanje i/ili objavljivanje na bilo koji drugi način, bez izričite pisane suglasnosti Ilić, Orehovec & Partneri, najstrože zabranjeno. Korisnicima je omogućeno preuzimanje, spremanje i ispisivanje predmetnih sadržaja na Internet stranicama jedino i isključivo u vrhu vlastite uporabe.

Bez izričitog pisanog odobrenja izdanog od Ilić, Orehovec & Partneri nije dopušteno stavljati poveznice na Internet stranice s bilo kojih drugih internet stranica, a navedeni pristanak može dati Ilić, Orehovec & Partneri samo u skladu s Pravilnikom Hrvatske odvjetničke komore o web stranicama odvjetnika.